Trouw film €475,- all-in


De mooiste dag van je leven, jullie bruiloft natuurlijk. Hier kunnen wij een geweldige film van maken met grond en drone beelden inclusief geluid. Wat is er nou nog mooier om je eigen bruiloft terug te zien met bewegende beelden. Deze dag is al heel speciaal, het enige nadeel is dat de dag voorbij vliegt. Met een complete bruiloftsfilm houdt het nagenieten maar niet op.

Alles wordt gefilmd met professionele apparatuur in full HD (1080 bij 1920 pixels),. We maken standaard één montage van 4-6 minuten. Dit is een trailer die jullie dag mooi weergeeft.

Wat krijgt u:

De gehele dag + avond 1 persoon aanwezig
Gemonteerde video van: 4-6 minuten.
Drone opnames (mits het weer en de wet het toelaten)
Kennismakingsgesprek
Incl. BTW.

Extra mogelijkheden zijn er natuurlijk ook zoals:
uitgebreide film van ca. 15 a 20 min.
Aparte film van de geloften.
Eindmontage in 4K i.p.v. full HD
Voor prijzen, vraag naar de mogelijkheden.

Dus twijfel niet en neem contact op met ons.


Neem contact op via het contact formulier of stuur een e-mail naar info@overviewproductions.nl. Bellen of Appen mag natuurlijk ook

Waarom zou je een bruiloft film laten maken?


Wij hebben toch al een fotograaf wat moeten we dan nou nog met een video? Klopt foto's blijven zeker belangrijk maar met een film herbeleef je de dag nog net iets meer, en zullen de emoties nog beter over komen.

het is een beetje een ondergeschoven onderdeel als je in voorbereiding zit naar de bruiloft toe, een filmpje laten maken van de bruiloft. Ach dat kan mijn familie toch wel doen of mijn kleine neefje die is wel handig met zijn telefoon. En dat bespaard ons ook weer geld voor andere dingen voor de bruiloft. Echter raden wij dit wel af.

met een bruiloft film herbeleef je de dag weer opnieuw en zullen de tranen gegarandeerd weer over de wangen rollen. Je wilt toch niet dat net dat belangrijke moment, dat traantje van paps of als je al kinderen hebt dat ene grapje van je zoon of dochter gemist gaat worden.

Oja nou ik het toch over kinderen heb en jullie hebben het geluk dat jullie kids er bij kunnen zijn op de dag, dan maakt dit wel extra speciaal om deze momenten samen met jullie kinderen vast te hebben liggen op film materiaal.
Doordat ik zelf ook pas getrouwd ben met mijn vrouw met onze bengels Koen en Thijs, weet ik als geen ander hoe ik hier mee om te gaan tijdens jullie bruiloft.
De kinderen wil ik er juist graag bij betrekken en net dat leuke grapje of lachje voor jullie vast leggen.

Als bruidsvideograaf wil ik graag voor jullie de trouwdag op sfeervolle en deskundige manier vast leggen. Ik probeer mijzelf op de grote dag zelf op de achtergrond te houden maar zal op dat ene moment juist ook vooraan staan om dat ene moment van dichtbij vast te leggen zodat ook de sfeer van het moment te pakken.


Werkwijze:

Hebben jullie interesse in een bruidsfilm van ons? Neem dan eerst contact met ons op dit kan op verschillende manieren kijk op mijn contact pagina en neem contact met ons op.


vervolgens zal ik kijken of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda, dan pas zal ik met jullie een vrijblijvend gesprek bij jullie thuis inplannen om alle mogelijkheden te bespreken. Dit alles kost jullie dus nog niks en is allemaal vrijblijvend.  Dus waarom twijfel je nog? en neem direct contact met mij op.  

Bellen of Appen mag natuurlijk ook: 

tel: 06-53251610


Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen jullie als bruidspaar al wel een goed beeld hoe ik te werk ga en of jullie mij willen inhuren als trouwvideograaf. 

Tijdens het gesprek mogen jullie mij vragen stellen en zal ik jullie ook vragen stellen zoals wat jullie van mij verwachten en wat alle mogelijkheden zijn. 

Na het gesprek mogen jullie er gerust nog even over nadenken. Mochten jullie verder willen met mij, dan zal ik een opdrachtbevestiging opstellen en versturen met de punten die wij samen tijdens het gesprek hebben besproken.

 

Voorafgaand aan de bruiloft hebben wij nogmaals contact met elkaar om eventuele laatste wijzigingen in het draaiboek met elkaar door te nemen.

 

 

De grote dag:

Afhankelijk van wat wij besproken hebben zal ik al aanwezig zijn in de vroege uurtjes bij het opstelden van de manchet knopen door de vader van de bruidegom of door een beste vriend,  tot aan een afscheid nemen als bruidspaar van de avond gasten.


Op de trouwdag zelf zal ik jullie niet gaan lastig vallen met lastige vragen, gedurende de dag zal ik contact houden met jullie ceremonie meester voor eventuele vragen of opmerkingen, zodat jullie zelf kunnen blijven genieten van jullie eigen trouwdag.

Verder probeer ik altijd rekening te houden met de fotograaf op de dag en goed met hem of haar te overleggen. Dit alles om geen of zo min mogelijk last van elkaar te hebben.

 

Audio:

Geluid maakt de trouwfilm pas echt af.

Bij een goeie trouw film hoort passende muziek. Deze mag u zelf uit kiezen of ik maak mijn eigen keuze hierin. 

 Maar met alleen muziek komt de boodschap van het bruidspaar, de gasten of de trouwambtenaar nog niet goed over . daarom maken ik ook gebruik van hoge kwaliteit geluidopnames met verschillende toepasbaarheden tijdens de gehele dag om deze op de juiste manier te monteren in de trouwfilm.


De film montage:

Nou komt het vervelende, de bruiloft is voorbij en het lange wachten op de trouwfilm kan beginnen.

Niks in minder waar ik streef erna om na circa 3 werk weken jullie trouwfilm al af te hebben, zodat het nagenieten kan beginnen.

Veel tijd ben ik dus wel bezig met de montage van jullie trouwfilm. Zo zal ik al het materiaal bekijken en beoordelen om een duidelijker verhaallijn te creëren.

Na de montage zal ik jullie de filmclip per mail toe sturen en het nagenieten kan beginnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de film op usb stick te ontvangen.

 

Dus twijfel niet en neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.