Het gebruik van social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een film met een sterk, grappig of bijzonder verhaal wordt nog beter gedeeld dan alleen een foto of tekst! Hiermee kan uw bereik flink groeien. Wij kunnen u hiermee helpen, vraag ons dan ook snel naar de mogelijkheden.

Wij kunnen in een video laten zien waar uw bedrijf goed in is. U verteld wat de kracht is van uw onderneming en wij doen de rest. Naast mooie beelden draait het om goed geluid, passende muziek en het allerbelangrijkste: een goed aangrijpend verhaal!


Verder ben ik ben gespecialiseerd in het zogenoemde time lap opnames van natuur of gebouwen in aanbouw, hierbij moet u denken aan foto of video opnames vanuit de lucht vanuit dezelfde positie genomen maar telkens op een ander moment. Bekijk mijn film Seasons of het Hulsbeek maar eens om hier een goed beeld van te krijgen. Dit soort opnames zijn dus bijvoorbeeld ook mogelijk bij het opbouwen van een festival of evenementen terrein of bijvoorbeeld van een gebouw in aanbouw. en dat alles telkens vanuit dezelfde camera positie.


Kosten van een bedrijfsfilm

De kosten van een bedrijfsfilm begint vanaf € 350,- excl. btw, voor een film van ca. 1,5 min. Verder is de prijs afhankelijk van verschillende mogelijkheden, zoals de lengte van de film, de apparatuur dat gebruikt zal worden of er een drone in gezet moet worden en of er in de film een voice-over moet komen. Vraag ons daarom ook naar de mogelijkheden zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.